Dobra novica
|
sreda, 24. februar 2016 ob 07:00 |
Čas ja spremembe je tu, tudi na področju avtomobilizma. Na tržišču se pojavlja čedalje več avtomobilov, ki za svoje delovanje ne potrebujejo nafte. Eno od takšnih vozil je Rasa, ki so jo...
|
|
Delo
|
ponedeljek, 22. februar 2016 ob 15:00 |
#Dolšak. Postni čas, katerikoli že, je za nas zagotovo kreativni izziv. Vsak dan se namreč srečujemo z gosti, ki imajo pestre zahteve, ravno zaradi raznolikosti postenja. Pa naj bo to...
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 18. februar 2016 ob 06:02 |
V bližini Vranskega je ena najbolj tipičnih slovenskih prehranjevalnic, v kateri je mogoče dobiti praktično vse vrste hrane.
|
|
Delo
|
petek, 12. februar 2016 ob 15:00 |
Bili bi krivični, če bi rekli, da se Kamenčki, kakor sami sebe imenujejo kranjskogorski gostinci, ne trudijo. Ne nazadnje vabijo vsak četrtek popoldne na kulinarično pot, od hotela do...
|
|
Delo
|
torek, 9. februar 2016 ob 15:00 |
Ko me je urednica prijazno opozorila, da »izidem« na pustno nedeljo, se me je polotila panika: kaj pa naj naredim? Saj nimam ničesar novega! Pa se je vnukinja odločila namesto mene –...
|
|
RTV Slovenija
|
ponedeljek, 8. februar 2016 ob 06:23 |
"Sem mislil, da nikoli ne bo dobil noben slovenski komediograf Prešernove nagrade, tako da mi zdaj kar godi," v svojem prepoznavnem stilu pravi pisatelj in komediograf Tone Partljič, ki se je letos...
|
|
Cosmopolitan Slovenija
|
sreda, 3. februar 2016 ob 08:36 |
Kar povej svojemu dragemu, kako na tvojo težo vpliva to, da sta tako žgoče zaljubljena.
In prvi namig: Kaj ko bi ga raje ti navdušila za kaj zdravega in okusnega (lahko na primer začneš z...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Naprej > Konec >>
|